Naturligt ansigts løft uden kirurgi

Japansk lifting er en 100% naturlig ansigtsbehandling, som kombitnerer to verdener; velvære og skønhed i én behandling.

Japansk lifting er langt mere end en almindelig ansigtsbehandling , som øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin, som nærer dit ansigt med en mere frisk glød, og et ungdommeligt look.

Få gløden og spændstigheden i din hud tilbage med denne unikke behandling, med en målrettet massage der tilpasses dit ansigts konturer, så du hverken behøver at frygte stik, smerter og andre bivirkninger.

Under behandlingen benytter jeg lange dybe stræk på ansigtes muskler og væv, samt stimulering af 24 zonepunkter der har forbindelse til organerne og meridianbanerne, så gennemstømningen af energi påvirker kroppens energisystem,så både krop, ansigt og sind afbalanceres på én gang. 

Japansk lifting er en dybt afstressende og afbalancerende behandling, som skaber ro og velvære i krop og sind og netop fordi behandlingen har disse egenskaber, har jeg en del kunder, som vælger behandlingen, som et primært afstressende frikvarter, hvor den ansigtsløftende effekt er en sekundær bonus.