Krystal og intuitiv kropsbevidstheds healer workshop

Krystal og intuitiv kropsbeidstheds healer workshop
 
Går du rundt med en drøm, om at uddanne dig som healer, eller ønsker du blot at få indsigt i dit healer potentiale og din medfødte gave?
Så er denne workshop måske noget for dig.

Måske er du en af dem, der ønsker at tage springet og gå en ny vej i livet og leve af det du elsker, eller søger nye udviklingsmuligheder for at finde hjem i dig selv.

Denne dag vil kickstarte din unikke sjæls rejse, hvor du vil opnå bevidsthed om hvad de 7 chakra er og hvordan du gennem højfrekvente energier og krystalhealing kan opløse blokeringer i krop og sind, som er blevet til måder at handle og tænke på, og som spænder ben for at leve det liv du ønsker.

Under workshoppen kommer du i tæt kontakt med din intuition og bliver fortrolig med at lytte til den og stole på dig selv, som healer og lysarbejder i hverdagen.

Du kan med fordel gøre dig klar på en hastig opgraderingsprocess af dine egne evner og medfødte gave, for at gennemleve de fysiske resultater du drømmer om!

BONUS!
Du får åbnet op for de 5 nye chakra som er kommet til, for at samle og forstærke de energier vi arbejder med under ny tids healing.

HVORNÅR ER DET?
Søndag d. 22-06-2019 Kl. 10- 18

HVOR?
Adressen er:
Kildemarksvej 37
4700 Næstved

HVAD KOSTER DET?
Det koster 575,- at deltage i workshoppen med forplejning og skal betales ved tilmelding.

HVORDAN TILMELDER DU DIG?
Tilmelding skal ske via linket herunder:

https://system.easypractice.net/event/frekvens-og-krystalhealings-workshop-15728
 

FORPLEJNING
Jeg sørger for kaffe, te, snacks, frugt samt frokost😊


Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig videre på din spirituelle rejse♥

De bedste hilsner
Malene