Soulmaster healer

SoulMaster Healer Uddannelsen hold 2

med opstart d. 28 august 2021

 

Bliv professionel healer og styrk dine intuitive evner på SoulMaster healer uddannelsen, hvor du vil blive trænet i forskellige teknikker indenfor healing og herunder vil der også indgå clairvoyance.

Under uddannelsen kommer du igennem en dyb og personlig udvikling blandt andet gennem transformerende meditationer, hvor din kontakt til den åndelige verden, vil blive mere kraftig, så du bliver en ren kanal for det, som dine klienter har brug for at få hjælp til.

Når du som elev vælger at tage uddannelse hos mig, vil jeg sørge for at finde frem til, hvor dine bedste kvaliteter er og hvordan jeg som lære kan understøtte dig i dem, og skabe det trygge rum, for lige netop din læring og udvikling.

Du vil under hele uddannelsen modtage teoretisk viden og redskaber, til at få udviklet dine kompetencer indenfor healing og de clairvoyante beskeder gennem en masse praktisk læring. Du kommer til at arbejde intensivt med dine sanser og følelser, så du får mulighed for at lære dig selv bedre at kende, og komme i dyb kontakt med dig selv, på en ærlig og uforfalsket måde, som vil give dig en oplevelse af dyb transformation.

Der vil gennem uddannelsen være mulighed, for at komme til træningsaftener, hvor du sammen med holdet får trænet nogle af de emner, som der gennemgåes på modulerne i uddannelsesforløbet og vi får vendt det, der rører sig hos jer hver især.

Som en bonus vil der være mulighed, for at få nye indspark udefra via tillægsmoduler, hvor der vil være dygtige og kompetente gæstelærere, der kommer og underviser i emner, som ligger i tråd med de emner, der er på modulerne under uddannelsen, læs gerne kort beskrivelse af modulerne nederst på siden. Det giver en større og bredere forståelse af, både dig selv og andre, og vil derved give dig en større platform at arbejde ud fra, når du hjælper dine klienter gennem healing. Du kommer også selv igennem en dyb transformation på uddannelsen, gennem selvhealende øvelser.

Hele uddannelsen varer 1 år og afsluttes med en praktisk eksamen, hvor du modtager et uddannelses certifikat på, at du har gennemgået SoulMaster Healer uddannelsen og kan praktisere i egen klinik, eller for personlig udvikling og hjælp til andre.

Igennem uddannelsen skal du øve dig og have 30 prøveklienter, som du modtager hjælp til at finde, og herudover skal du have 5 prøveklinter i forløb, hvor der skal laves udførte casesafhandlinger af behandlingen af dine klienter inden eksamen.

Under uddannelsen vil der være supervision og sparring af dine behandlinger, for at du som behandler finder din egen måde at heale på, så du opnår ejerskab af dine unikke healingsmetoder undervejs, så du målrettet kan udvikle dig igennem uddannelsen. Du vil også have mulighed for en samtale á en times varighed, som kan bruges under forløbet og når du føler behov for det.

 

Forudsætninger for at blive optaget på uddannelsen:

✓ Du skal være forberedt på, at du skal træne på klienter uden for uddannelsen

✓ Du skal være forberedt på, at du gennemgår en dyb og personlig udvikling under uddannelsen

✓ Du skal være fyldt 21 år

✓ Du skal være forberedt på, at det er en krævende og seriøs uddannelse, hvor den tid du bruger, også ligger udover undervisningen på skolen

✓ Du skal have lyst til at udvikle dig personligt i samspil med den dybe udvikling af dine kompetencer du opnår som healer

 Bonus moduler

✓ Numerologi

✓ Familieopstilling

 

Infoaften til SoulMaster Healer uddannelsen

Du er inviteret til at komme til infoaften, hvor nogle af dem fra det tidligere hold fortæller om hvordan det har været på uddannelsen og hvilken vild rejse det har været for dem.

Dag of tidspunkt for infomøde

mandag d 17/5 -2020 kl. 19.00- 20.30

Sted

Stejlehøjen 152, 4700 Næstved

Tilmeldning til infoaften skal ske på:

infolysgaard.uc@gmail.com

Ansøg om optagelse på uddannelsen ved at:

Skriv din ansøgning til infolysgaard.uc@gmail.com, hvor du fortæller lidt om dig selv og svarer på nedenstående spørgsmål:

✓ Hvad er dine erfaringer med healing- og hvordan benytter du dig af det i dit liv nu?

✓ Hvor stor en del er meditation for dig i din hverdag?

✓ Hvad ønsker du at opnå ved uddannelsen?

✓ Har du lidt af svær stresstilstand eller depression indenfor det sidste år?- Hvis ja, hvor føler du så du er nu, i forhold til at være i balance med dig selv?

✓ Hvad ønsker du at få ud dit uddannelsesforløb på SoulMaster Healer Uddannelsen?

✓ Kontaktoplysninger navn samt mail og telefon nummer

I forbindelse med din ansøgning, vil du blive kontaktet til en uddybende samtale, som kan foregå over telefon, zoom eller ved personligt fremmøde, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål. Her har du også mulighed for at om kemien føles rigtig hos dig. 

Pris for uddannelsen inkluderer udleveret materiale, en velkomstgave og bonus moduler samt sødt, frugt, te og kaffe.

32,999,- alt inklusiv

Du gives en rabat på 4000,- ved betaling af det fulde beløb, så du betaler 28.999,- ved tilmelding senest d. 1 august 2021

Du har mulighed for at betale i rater mod betaling af et depositum på 5000,- ved tilmelding og herefter 2333,- i pr måned i 12 måneder med begyndelse fra d.1 august 2021

Bemærk at depositum ikke gives retur senere end 14 dage før uddannelsens opstart.

 

Betaling for uddannelsen, depositum og senere månedlig betaling skal ske til Lysgaard Uddannelsescenter på:

Reg nr: 6620     Konto nr: 0003822392         

Mobilepay: 655830

 

Tidspunkter for uddannelses dage:

Weekender på uddannelsesdage 2021+2022

Modul 1   28+29/ 8

Modul 2   11+12/9

Modul 3   9+10/10

Modul 4   13+14/11

Modul 5   11+12/12

Modul 6   15+16/1

Modul 7   12+13/2

Modul 8   12+13/3

Modul 9   23+24/4

Modul 10 21+22/5

Modul 11 18+19/6

Juli er der sommerferie

Modul 12 27+28/8

 

Undervisning ligger lørdage fra kl.10:00-17:00 og søndag fra 10:00- 16:00

 

Derudover vil der være 2 ekstra weekender i forbindelse med tillægsmodulerne som ikke er fastlagt endnu og vil blive lagt ind så hurtigt som muligt.

 

Øvedage ligger på onsdage fra kl. 18:00-21:00 og kan ses herunder

  8/9

29/9

3/11

1/12

  5/1

26/1

  9/2

23/2

16/3

30/3

20/4

  4/5

25/5

  8/6

29/6

  3/8

17/8

 

Hvis der er weekender eller øvedage, hvor du ikke kan deltage fysisk, er det muligt at deltage online og stadig være med til undervisning.

Har du spørgsmål, som du ikke får svar på her, så skriv en mail til infolysgaard.uc@gmail.com eller ring til mig på telefon 42562686 i tidsrummet ml. kl. 18:00-21:00 på onsdage til en uforpligtende samtale

Du kan læse om modulerne, som vi kommer igennem på uddannelsen herunder. 

 

Kort modulbeskrivelse:

 

1. Dna healing

Du lærer hvordan DNA healing, er en dybdegående og kraftfuld healing for dig selv og andre.

Du lærer at arbejde i dit og andres DNA og hvordan du kan arbejde med forskellige frekvente energier, for at opgradere bevidstheden i dine og andres celler, så de vibrere i et højere frekventeret niveau 

2. Kroppens hukommelse

Du lærer hvordan du kan bruge livets tematikker, til at dykke længere ned i kroppens hukommelse i dine healinger.

Som healer får du kendskab til kroppens hukommelse. Din krop har sin helt egen intelligens, som bærer på visdom og viden, der ligger under overfladen, uden at vi er bevidste om det, selvom det kan være nøglen, der skal til, for at tage det næste skridt hen imod det vi gerne vil.

Her skal der afkodes forsvars- og handlemønstre, som har fået lagret sig i kroppens hukommelse og som bliver den levevej, som tit forhindre os, i at foretage de livsvalg vi egentlig ønsker os i livet, af frygt for at det vil fejle.

3. Dine kerne essenser

Du lærer om dine kerne essenser, som giver ethvert menneske identitet og mening

Du opnår kendskab til kerneessensen, der rækker udover egoets basale behov for sikkerhed, relationer og status.

Du lærer hvordan du kan heale og afbalancere disharmoni og skabe harmoni mellem væren og gøren hos dig selv og andre.

Din kerne essens er en basal del af dig, og kan ind imellem spænde ben, da du kan have mange kerneessenser med dig fra tidligere liv ind i dette liv.

4. Nervesystemet

Du lærer om nervesystemets kompleksitet og hvordan tankens kraft er at udøve hjernekemi og hvordan det sætter spor i kroppen.

Du lærer hvordan du gennem healing kan opnå fantastiske resultater gennem healing af nervesystemet, som er relateret til blandt andet smerter i kroppen, stress, PTSD, depression og tankemylder.

5. Chakraerne- sjælens nervesystem

Du lærer om chakrasystemet, som er livsenergi, der forbinder os med moder jord og universet og forskellige personlighedsstrukturer.

Du lærer hvordan du kan hjælpe dig selv og andre gennem healing af chakraerne, som findes i vores energi struktur, som også kaldes auraen og sørger for at vi kan opleve os selv, at sjælen kan opleve sig selv.

Du får et bredt kendskab til de 7 basale hovedchakra som har en energimæssig forbindelse til bevidsthedsområde i vores sind og til et fysisk område i vores krop.

Du får læren om de 5 nye chakra, og dem integrerer vi, for at opnå bedre kapacitet, til at leve og være i ny tids bevidsthed og skabe en større helhed i dig som menneske og lysvæsen.

6. Indre barn

Du lærer hvordan du som barn, kan have været i en usund relation eller situation, som har skabt nogle overlevelsesmønstre gennem opvæksten.

Du kommer igennem en utrolig dyb transformation og kommer til at kigge på de dybere underliggende følelser man ufrivilligt bliver fanget af i sit voksenliv og får dig til at handle anderledes end ønsket.

Du lærer hvordan du kan hjælpe andre med at adskille sig fra den de var som barn og til den voksen de er i dag, for at kunne sortere i deres følelser.

7. Din egen healer stil

Vi dykker ned i, hvad det vil sige at heale på sig selv og hvordan du lander i din egen healerstil.

Du lærer hvordan du kan bruge egenhealing til at komme i balance, hvis du er kommet ud af balance og ikke føler dig hjemme i dig selv.

Vi arbejder i både i 1:1 sessioner og i mindre grupper i rolige og trygge rammer.

Du finder undervejs i uddannelsen ud af, hvordan din egen healer stil landes i dig og bliver fortrolig i at heale andre ud fra din facon.

Vi arbejder under hele uddannelsen i både fast, intuitivt og personligt healer udviklings potentiale, hvor du bliver understøttet og guidet hele vejen igennem under processen.

8. Fjernhealing

Du lærer hvordan du kan heale gennem en energiudveksling på sjælsplan over afstand.

Du lærer hvordan du kan formidle healingsenergierne gennem fjernhealing til en eller flere modtagere på en gang.

Du vil under dette modul blive klædt godt på til at fjernheale på dine medkursister og i cirkelhealing, der foregår ved personligt fremmøde og på afstand i en større gruppe.

9. Krystal healing

Du opnår kendskab og læren om krystaller og deres indvirkning på ubalancer i kroppen og i chakrasystemet.

Du kommer til at arbejde med Lysgaard- Chakrapuderne som gennem sammensætningen, af krystaller, farver og dufte understøtter og fremmer healingsprocessen på et højere plan.

Du lærer hvordan du gennem krystaller kan heale på mange forskellige måder og niveauer under dine 1:1 healinger og fjernhealinger via energi og tankeoverførsel.

10. Healing af relationer

Du vil komme i tæt kontakt med det relationære arbejde, som kan nedbryde eller opbygge uhensigtsmæssige relationer.

Du lærer her, hvordan du kan hjælpe med at rette op på relationer, ved at heale på den ubalance, der er opstået på et bestemt tidspunkt gennem livet, som har fået lov til at skabe et bestemt mønster i måden at interagere overfor hinanden på.

På den måde kan du løfte energierne, så de opnår at mødes på et højere energetisk niveau, som skaber balance og ligevægt i realtionsdannelsen og kommunikationen.

11. Intuitiv foto clairvoyance og healing

Du kommer i kontakt med at lave sessioner ved at bruge din intuition gennem foto clairvoyance.

Du lærer hvordan du kan læse et andet menneske ved at bruge din intuition og hvordan du herigennem kan heale ud fra det du får ned via et billede.

Du bliver trænet i at blive knivskarp og meget konkret i dine tilbagemeldinger, og det er en ekstremt powerfuld og dyb healing for dem, som i øver på i dette modul.

12. Manifestation

Du lærer om manifestation og loven om tiltrækning til at modtage de ting og det leve det liv du har inkarneret i.

Du får redskaber, som vil gøre dig i stand til at manifestere, ved at sætte bevidste intentioner ud, skaber du rum for, at du lethed, slippe blokeringer, og overbevisninger, som afholder dig fra at være i flow og skabe det liv du længes efter.

 Jeg glæder mig til at tage dig med igennem din SoulMaster healer rejse

 

I al kærlighed

Malene Lysgaard