Hvem er jeg?

Jeg hedder Malene og er uddannet indenfor det humane felt med medicinsk uddannet baggrund, men for mig har krop og psyke altid hængt sammen. Derfor gik jeg igang med at uddanne mig til kropsterapeut på Totum kropsteapeutskolen i København og åbnede hurtigt op med min egen virksomhed, som ligger i hjertet af Næstved.

Jeg arbejder til dagligt på det holistiske plan, hvor jeg ser mennesket som helhed, hvilket har stor betydning, for mig som behandler.

Jeg elsker mit arbejdsliv, som kropsterapeut og healer, hvor jeg med min udvidede intuitionsevne og mit klarsyn, er beriget med at hjælpe og vejlede mine klienter med de livstematikker, de står i, enten her og nu, eller noget fra fortiden, som de ønsker at få løst.

Hvorfor det er så vigtigt, er fordi, jeg selv har været en del igennem, hvor jeg har prøvet, hvordan psyken har haft påvirkning på min krop i en uhensigtsmæssig retning, hvor jeg var ude af balance fysisk med hjemmel i noget psykisk og metal overbelastning.

Jeg kan hjælpe dig med at få nøgler og redskaber, til at få låst op for en bredere viden og få skabt bevidsthed, som kan være med til at hjælpe dig med det, der ligger i din ryksæk og få ryttet op i den, så den ikke længere er ligeså tung at bære rundt på.

Jeg ser frem til mødet med dig og glædes over, at få lov til at være med på din fremtidige, fantastiske selvudviklende rejse og hjælpe dig, med netop det du enten står i her og nu, eller har båret rundt på, gennem dit liv.

De bedste hilsner

Malene Lysgaard